Connect with us

Auto

Moldova şi Ucraina restabilesc un segment feroviar, ce va permite ocolirea regiunii transnistrene

Publicat

pe

Feroviarii din Moldova şi regiunea Odesa au convenit asupra restabilirii unei porțiuni de cale ferată între staţia Berezino (Odesa) şi staţia Basarabeasca (Moldova), care va ocoli regiunea transnistreană. Tronsonul feroviar respectiv cu o lungime totală de 22 de kilometri nu funcţionează de 16 ani.

Procesul-vernal, care prevede acţiunile ce urmează a fi întreprinse de ambele părţi în acest sens a fost semnat marţi la Odesa de directorul general al CFM, Iurii Topala şi guvernatorul regiunii Odesa Mihail Saakașvili și directorul interimar al ÎS Căile Ferate Ucrainene, Alexandr Zavgorodnîi .

“Este un traseu feroviar direct spre porturile din Odesa. Segmentul Berezino-Basarabeasca are o importanţă în ceea ce priveşte ocolirea regiunii transnistrene. După restabilire, tronsonul va facilita şi eficientiza legătura feroviară dintre două state”, a declarat Alexandr Zavgorodnîi, citat de www.ria.ru.

Totodată, la întâlnire s-a decis constituirea unui grup de lucru format din specialiști moldoveni și ucraineni care va lua decizii cu privire la asigurarea transportului de mărfuri pe traseul Arțiz-Basarabeasca-Reni-Galați, precum și va coordona acțiunile întreprinse conform planului de Formare a Trenurilor pe anii 2015-2016.

De asemenea, s-a discutat formarea unui grup de lucru responsabil de elaborarea tarifelor transportului marfar pe segmentul de cale ferată Basarabeasca-Etulia-Reni-Giurgiulești.

Mai mult ca atât, a fost pusă în discuție lansarea unei noi curse Chișinău-Odesa.

Citește mai departe

Auto

VIDEO/ Momentul când mașina în care se afla Igor Dodon este lovită

Publicat

pe

Vlad Batrîncea, deputat PSRM, a publicat înregistrarea video în care ambele mașini din coloana oficială a președintelui sunt lovite de camionetă.

Сволочи! Это не случайность, а прямой удар в автомобиль. Это попытка убийства!

Geplaatst door Vlad Batrîncea op Zondag 9 september 2018

Mașina în care se afla președintele Igor Dodon s-a tamponat cu o camionetă a unei fabrici de carne. În urma impactului, președintele a ajuns la spital. Starea acestuia este satisfăcătoare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. Detalii, AICI.

Citește mai departe

Auto

Igor Dodon, implicat într-un accident. Președintele, la spital

Publicat

pe

Mașina în care se afla președintele Igor Dodon s-a tamponat cu o camionetă a unei fabrici de carne. În urma impactului, președintele a ajuns la spital. Starea acestuia este satisfăcătoare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi, scrie  unimedia.info.

Potrivit poliției, două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate în accident. Două persoane au ajuns la spital. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Coloana oficială fost implicată într-un accident rutier pe traseul Strășeni – Călărași, poliția se află la fața locului.

Mașina președintelui

Geplaatst door Ion Balan op Zondag 9 september 2018

Citește mai departe

Auto

Un taxi a luat foc în această noapte / Video

Publicat

pe

În această noapte, în sectorul Buiucani al Capitalei a luat foc un taxi. Potrivit martorului care a filmat, accidentul a avut loc aproximativ la ora 3:30.

Geplaatst door Vitali Munteanu op Vrijdag 7 september 2018

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu. „La ora 3:23 a fost apelat la serviciul 112. La fața locului a fost îndreptată o autospecială de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că un autoturism este cuprins total de flăcări. Aceștia au reușit lichidarea incendiului către ora 3:53. În urma arderii, nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.”

Incendiul a avut loc pe strada Ion Creangă din Chișinău.

Accident in sectorul Buiucani!!! 08/09/2018 la ora 03:30

Geplaatst door Vitali Munteanu op Vrijdag 7 september 2018

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com