Traficul pe DE 581, pe raza comunei Costești, din judeţul Vaslui, a fost blocat luni din cauza unui accident, în urma căruia autoturismul unui cetăţean al Republicii Moldova a ars în totalitate, două persoane fiind rănite. Mașina care a luat foc avea instalație pe gaz şi a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Silvia Manta, a declarat că polițiștii rutieri aflați la fața locului au stabilit că un cetățean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui — București cu un autoturism dotat cu instalație pe gaz.

La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea și a intrat în coliziune cu mașina condusă de cetățeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz.

Ambii conducători auto au fost răniți, ei fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul”, a declarat pentru Agerpres Silvia Manta.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat. La fața locului s-a deplasat și prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.

Foto: Poză simbol