Maia Sandu ia Moldova la /pas/

Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, a lansat acțiunea „Luăm Moldova la /pas/”. În cadrul acesteia, activiştii PAS îşi propun să informeze cât mai mulți oameni despre prioritățile formaţiunii și despre modul în care vrea să schimbe starea de lucruri în Republica Moldova.

De asemenea, membrii partidului au declarat că vor să audă ce au de spus cetățenii.

Într-un spot video, Maia Sandu anunţă că membrii şi susţinătorii formaţiunii vor organiza această campanie de informare în raioanele republicii. Aceasta şi-a îndemnat susţinătorii săi meargă la membrii PAS din localitate şi să ajute să distribuie cât mai multă informaţie despre formaţiune.

Reamintim că Partidul Acţiune şi Solidaritate a fost oficial constituit pe 15 mai. Tot atunci formaţiunea a ales-o pe Maia Sandu preşedinte al PAS.

Conform statutului formaţiuni, PAS este un partid de centru-dreapta, care împărtăşeşte şi promovează doctrina liberalismului social, pledează pentru valorile democratice, promovează integrarea plenară a Republicii Moldova în UE ca fiind calea cea mai firească de dezvoltare socială, economică, politică şi de coeziune a societăţii

„Nu ne facem iluzii –  pornim un proces de transformare anevoios şi de durată. Salvarea noastră este în mâinile noastre .Vom începe programul de reforme prin construirea unui sistem politic integru. Noi credem că Republica Moldova poate fi condusă altfel.”, a declarat Maia Sandu, în cadrul Congresului de constituire a Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Maia Sandu a declarat că PAS îşi propune să participe la alegerile prezidenţiale şi să le câştige.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.