Connect with us

Politică

Extinderea UE trebuie sa continue pentru Balcanii de Vest si R.Moldova, sustine un europarlamentar roman

Este absolut necesar ca procesul extinderii Uniunii Europene sa continue pentru tarile din Balcanii de Vest si Republica Moldova”, a declarat la 11 iulie curent, in cadrul dezbaterilor privind

Publicat

pe

"Este absolut necesar ca procesul extinderii Uniunii Europene sa continue pentru tarile din Balcanii de Vest si Republica Moldova", a declarat la 11 iulie curent, in cadrul dezbaterilor privind Procesul si Strategia de extindere a UE, deputatul roman in Parlamentul European, Marian Jean Marinescu.

"Strategia viitoare de extindere a UE trebuie sa se bazeze pe experienta acumulata pana acum si pe situatia politica si economica actuala. Extinderile anterioare au adus beneficii, atat Uniunii in ansamblu, cat si tarilor care au aderat", considera Marinescu. "Exista argumente pentru continuarea extinderii. Cred ca ar fi in detrimentul Uniunii Europene ca state precum cele din Balcani sau Republica Moldova sa ramana in afara”, a mai declarat deputatul PE.//REPORTER.MD

Citește mai departe
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Politică

Ce a declarat Vlad Plahotniuc la evenimentul PDM

Publicat

pe

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, a declarat la evenimentul organizat de partid că „pe parcursul a 27 de ani ai Moldovei au existat trei direcții în care politicienii au încercat să-i ducă pe moldoveni. O cale este spre Uniunea Europeană, alta spre Uniunea Euroasiatică și a treia este calea unirii cu România. Oamenii au fost ademeniți că problemele se vor rezolva din afara țării”.

Potrivit politicianului, PDM alege cea de-a patra cale, pe care nimeni nu ar fi avut curajul să pornească până acum, calea pro-Moldova, promițând că Guvernarea PDM pregătește o reformă pentru o viață mai bună.

„Nu putem tolera statutul de obiect geopolitic, când toți dictează ce să facem și ce să visăm. Moldova are propriul cuvânt în relațiile cu celelalte state”, a mai menționat  Plahotniuc.

În direct din PMAN, unde are loc mitingul PDM, cu oameni aduși organizat

Simpatizanții PD ar fi aduși organizat la Chișinău cu microbuzele / VIDEO

Citește mai departe

Politică

Protest în timpul manifestației PD: „Hoții, miliardul înapoi” / Live VIDEO

Publicat

pe

Are loc un protest în PMAN, o contramanifestație a mitingului PDM.  Zeci de oameni strigă „hoții”, „miliardul înapoi”, în timp ce PDM prezintă „realizările Guvernării” din scenă.

1000 de zile de guvernare a Partidului Democrat

Geplaatst door Radio Europa Liberă op Zondag 21 oktober 2018

Citește mai departe

Politică

În direct din PMAN, unde are loc mitingul PDM, cu oameni aduși organizat

Publicat

pe

În aceste clipe are loc mitingul organizat de PDM, unde au anunțat că „vor prezentarea principiile care vor sta la baza programului politic al partidului în următorii ani.”

Adunarea Națională PDM – Pentru Moldova

Adunarea Națională PDM – Pentru MoldovaPentru a fi la curent cu următoarele transmisiuni în direct, vă rugăm să dați like paginii Privesc.Eu Moldova!

Geplaatst door Privesc.Eu Moldova op Zondag 21 oktober 2018

Din imaginile video, s-au observat, de pe clădirea Guvernului, câțiva lunetiști.

Mai jos, vă prezentăm un video în direct, făcut de Europa Liberă. Reporterul a discutat cu oamenii și i-au întrebat de ce au venit la acest miting.

Manifestație PD în centrul Chișinăului

Geplaatst door Radio Europa Liberă op Zondag 21 oktober 2018

În această dimineață au fost filmate zeci de microbuze și autobuze care veneau organizat spre Chișinău. 

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com