Deflagrație într-o casă de locuit din satul Hrubna Nouă, raionul Fălești. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar salvatorii caută o fetiță de patru ani sub dărâmături. Potrivit ultimele informații, deflagrația s-ar fi produs de la o butelie de gaz.

Serviciul de Dispecerat Nord 901 a fost alertat în această dimineață, la ora 08:18. Imediat în teren a intervenit o echipă de salvatori din Fălești și un echipaj CRIO Chișinău – Centrul Republican de Intervenție Operativă.

Ajunși în teren, s-a stabilit că interiorul casei a fost deteriorat în urma unei explozii, iar o femeie avea nevoie de îngrijiri medicale, intervenind în teren și un echipaj medical 903.

Tot acolo, s-a stabilit, că a dispărut fetița de patru ani, care se presupune că s-ar afla sub dărămături. Pentru lucrăile de căutare a copilului, în teren au mai intervenit încă 10 salvatori din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 2 Bălți.

Se presupune că deflagrația s-ar fi produs de la o butelie de propan-butan, fără să fi fost înregistrat incendiu.

Cazul este cercetat de către organele de drept, iar salvatorii vor fi în teren pentru lucrări de căutare și pentru monitorizare.