Connect with us

Important

Directorul interimar al Inspectoratului Național de Probațiune, reținut de CNA

Publicat

pe

Actualizare: A doua persoană a fost reținută în dosarul licitaţiilor trucate în care este vizat Inspectoratul Naţional de Probaţiune.

 Potrivit Centrului Național Anticorupție, este vorba despre directorul companiei care a câştigat licitaţia pentru achiziţionarea echipamentelor electronice de monitorizare. Amintim că, în această dimineață, ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție au descins la Inspectoratul Național de Probațiune, dar și la unii agenți economici, unde au efectuat mai multe percheziții. În cadrul acțiunii, de către oamenii legii a fost reținut directorul interimar al instituției, Vladimir Popa. Operațiunea continuă.

Directorul interimar al Inspectoratului Național de Probațiune, Vladimir Popa a fost reținut în această dimineață de ofițerii Centrului Național Anticorupție.

„Acum dimineața a fost reținut într-un dosar ce vizează licitațiile trucate pentru achiziționarea brățărilor de monitorizare a persoanelor deținute”, a declarat pentru TV8 purtătorul de cuvânt, Angela Starinschi.

Vladimir Popa a activitat în calitate de șef-adjunct al Oficiului central de probațiune timp de 2 ani. În perioada 2002-2007, Popa a avut funcția de Şef Direcţia de executare a pedepselor nonprivative de libertate, iar apoi timp de trei ani acesta a fost șef al Direcției de probațiune.

Este angajată în domeniul media încă din 1999. Timp de 14 ani, a fost reporter la Agenția de Stat Moldpres, apoi a lucrat la Flux și portalul Arena. Face parte din echipa Moldova.org din 2014.

Citește mai departe
Advertisement

Important

Fact-check: Cum depistăm site-urile care publică știri false

Publicat

pe

De către

Tot mai multe site-uri care publică știri false apar în mediul online din Moldova. Cum le depistăm?

Citește mai departe

Economie

Fact-check: Întoarcerea miliardelor furate – din bani publici sau nu?

Publicat

pe

De către

Andrian Candu, președintele Parlamentului, afirmă că din banii publici nu s-a plătit nimic pentru întoarcerea miliardelor furate. Experții îl contrazic.

Citește mai departe

Important

Evoluția încrederii în președintele Dodon, explicată de expertul Igor Munteanu

Publicat

pe

De către

Încrederea în instituția prezidențială a crescut mult în ultimul an, dar nu de 14 ori, precum afirmă șeful statului. Totodată, încrederea în politicianul Igor Dodon este în declin, arată sondajele. Igor Munteanu, directorul executiv al IDIS “Viitorul”, explică aceste evoluții pentru Moldova.org.

Citește mai departe
Advertisement

Ultimele Știri

Cultură5 minute în urmă

Berlinala 2018. „Nu mă atinge-mă” regizat de românca Adina Pintilie a luat marele premiu Ursul de Aur

„Touch Me Not/ Nu mă atinge-mă” regizat de Adina Pintilie a fost desemnat cel mai bun lungmetraj de debut la...

Cultură24 de minute în urmă

DoReDos va reprezenta Moldova la Eurovision 2018// VIDEO

Trupa DoReDos va reprezenta Republica Moldova la concursul european de muzică Eurovision Song Contest 2018. În finala națională membrii trupei...

Social17 ore în urmă

Un dinte de mastodont de peste 11 milioane de ani, descoperit într-o carieră de nisip din Verejeni

Un fragment de craniu cu ultimul molar superior stâng al unui mastodont Tetralophodon longirostris, rudă îndepărtată a elefanţilor, a fost...

Social17 ore în urmă

Se comportau ca doi amici, dar la frontieră au spus că nu se cunosc. Ce au pățit doi moldoveni

Doi moldoveni, originari din orașele Cahul și Chișinău, sunt documentați pentru că au încercat să traverseze frontiera moldo-ucraineană la volanul...

Social18 ore în urmă

26 ani de la crearea Brigăzii “Dacia”. Cum au sărbătorit infanteriştii brigăzii Ziua Unităţii

În Piaţa Independenţei din Cahul a avut loc ceremonia cu ocazia împlinirii a 26 ani de la crearea Brigăzii ”Dacia”....

Diverse19 ore în urmă

Retragerea trupelor străine de pe teritoriul Republicii Moldova, reiterată la Adunarea OSCE

Necesitatea retragerii trupelor ruse care staţionează ilegal pe teritoriul ţării noastre a fost reiterată în plenul Adunării Parlamentare a OSCE,...

Externe21 de ore în urmă

Guvernul Norvegiei alocă 13 milioane de dolari pentru “Seiful Apocalipsei”. Ce conține acesta

Guvernul Norvegiei a alocat 13 milioane de dolari pentru a extinde un laborator izolat, construit pe o insulă din Oceanul...

Advertisement

Opinii