Connect with us

Social

Cum afli dacă ai un magazin online SEO optimizat

Publicat

pe

SEO devine tot mai important pe an ce trece. Mai ales acesta este important pentru site-urile comerciale, care vor să vândă online. Mai jos am făcut o compilație a regulilor de bază ce țin de SEO pentru e-commerce. Dacă măcar unul dintre puncte nu este îndeplinit de magazinul dvs. online – cel mai probabil aveți nevoie de servicii SEO.

  • Magazinul online trebuie să aibă etichete unice și relevante pentru SEO, H1 unic, meta descrieri unice și titluri diferite, etichete „Alt” pentru imagini unice, denumiri de imagini potrivite etc. – toate acestea bazate pe cuvinte-cheie relevante.
  • Viteza site-ului este vitală, pentru că utilizatorii au exact scopul de a economisi timp, vizitând un magazine online. Dacă site-ul dvs. se încarcă în mai mult de 4 secunde, 79% din cei care l-au vizitat nu se vor mai întoarce la el, iar 52% din cei care fac cumpărături pe internet recunosc că viteza de încărcare este importantă pentru a deveni loiali față de un magazin online (o singură secundă de întârziere ar putea să te coste aproximativ 40% din numărul de vizitatori!).
  • Adresele ar trebui să fie SEO- friendly, de dimensiuni adecvate și cu cuvinte-cheie relevante, este important și adăugarea link-urilor internet (atât pentru a nu se orienta vizitatorii – potențiali cumpărători, dar și pentru a fi ușor de analizat și indexat de către motoarele de căutare).
  • Arhitectura unui magazine online are, de asemenea, o pondere mare în succesul afacerii online, pentru că asta nu tine doar de SEO, dar și de aprecierea utilizatorilor (care vor fi cu mult mai încântați de un site ușor de navigat, unde cumpărăturile sunt o plăcere, decât de o încurcătură de linkuri și informație).

În SEO se lucrează cu întregul conținut al site-ului dat, și cu modul în care este perceput acesta atât de către utilizator, cât și de motoarele de căutare, precum Google. Adesea se merge cu mult mai departe decât îmbunătățirea percepției motoarelor de căutare, lucrându-se la valoare și mai ales – la valoarea adăugată pentru utilizatori și experiența acestora.

Optimizarea magazinelor online este un departament aparte, datorită specificului website-urilor și a informațiilor duplicitare care se găsesc pe internet.

Special pentru magazinele online din Moldova, Seolitte a pregătit o ofertă neobișnuită de sfârșit de vară pentru toate magazinele online din Moldova: servicii SEO la preț promoțional până în data de 1 octombrie!

Anume din dorința de a ajuta magazinele online din Moldova, Seolitte a hotărât să formuleze o ofertă specială, la sfârșit de sezon estival. Acum, că se termină concediile și dispoziția de a face cumpărături a utilizatorilor dvs. fluctuează, este momentul perfect de a revizui politica de gestionare a website-ului dumneavoastră.

Indiferent de dimensiunea magazinului online sau de produsele vândute, Seolitte propune magazinelor online servicii SEO la doar 500 de euro.

Îmbunătățind structura magazinului și mărind popularitatea acestuia în nișa pe care o ocupați, veți mări și numărul de vizitatori și, evident, vânzările. Pentru detalii, așteptăm un email la [email protected] sau un apel telefonic pe numărul + 373 69 231 335.

Citește mai departe
Advertisement

Social

Demararea controlului comun la Palanca și lansarea patrulării comune pe segmentul transnistrean

Publicat

pe

De către

Astăzi, 19 decembrie, în punctul de trecere a frontierei Palanca a demarat controlul comun moldo-ucrainean. Această activitate comună este una din modalitățile cele mai bune de utilizare eficientă a forței de muncă și a resurselor pentru controlul și securitatea frontierelor. În prezent la frontiera moldo-ucraineană este organizat controlul comun în șapte puncte de trecere: Criva-Mamalîga, Meveja-Zeleonaia, Briceni – Rosoșanî, Larga – Kelmenți, Giurgiulești – Reni, Palanca – Maiaki-Udobnoe și Pervomaisc – Cuciurgan.

Lansarea controlului comun în Palanca s-a realizat în prezența conducătorilor autorităților de frontieră și vamale ale Republicii Moldova și Ucrainei, Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Republica Moldova, EUBAM, Ambasadei Ucrainei în RM, reprezentanților mass-media și autorităților publice locale.

”Ziua de azi va deveni o zi memorabilă pentru consolidarea relațiilor de cooperare moldo-ucrainene, pentru instituirea unor noi pârghii de combatere a infracționalității transfrontaliere, precum și pentru îmbunătățirea condițiilor de traversare a frontierei de stat.

După o perioadă îndelungată în care am reușit să începem reconstrucția PTF Palanca, astăzi ne aflăm aici să continuăm implementarea principiilor europene și anume, să demarăm împreună cu autoritățile ucrainene, desfășurarea controlului în comun” a menționat șeful Poliției de Frontieră Fredolin Lecari.

Având în vedere experiența pozitivă și benefică a controlului comun în mai multe puncte de trecere, Guvernul Republicii Moldova și Ucrainei au decis să extindă această practică și la alte puncte de trecere situate pe întreaga linie a frontierei moldo – ucrainene.

Această activitate însumă o serie de avantaje atât pentru participanții la traficul transfrontalier, dar și pentru angajații instituțiilor de frontieră și vamale: utilizarea în comun a infrastructurii și a echipamentelor, care duc la excluderea cheltuelilor suplimentare de amenajare și întreținere; punerea în aplicare a principiului ONE-STOP, care ar reduce la minim posibil timpii de așteptare în punctele de trecere.

De asemenea, la optimizare a procedurilor de control; crearea condițiilor favorabile pentru trecerea frontierei de stat a persoanelor, a vehiculelor și a mărfurilor; îmbunătățirea măsurilor de control asupra acțiunilor ilicite, în care ar putea fi atrași angajații, ceea ce ar eficientiza combaterea corupției.

Tot astăzi, a fost anunțată lansarea oficială a patrulării comune pe segmentul central (transnistrean) al frontierei moldo-ucrainene. Este o acţiune inedită la hotarul moldo-ucrainean şi are menirea de a consolida cooperarea bilaterală şi spori nivelul de securizare a frontierei de stat comune, prin implementarea noilor forme de supraveghere a frontierei în corespundere cu cerinţele şi practica Uniunii Europene.

Patrularea comună pe segmentul transnistrean va avea loc doar pe teritoriul Ucrainei, iar angajații Poliției de Frontieră vor fi în calitate de experți. „ Sunt încrezător că patrulele comune oferă un nivel ridicat de combatere a activităților ilegale transfrontaliere” – a declarat în discursul său directorul Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei Petro Țighikal.

Ceremonia a fost încheiată cu semnarea Planului de activități al autorităților de frontieră și vamale privind intensificarea colaborării la frontiera de stat moldo – ucraineană pentru anii 2017 – 2018.

Citește mai departe

Social

Localnicii din Petrești au auzit împușcături și au alertat polițiștii de frontieră. Peste cine au dat oamenii legii

Publicat

pe

De către

Localnicii din satul Petrești au auzit împușcături de armă în apropierea satului și au alertat oamenii legii. Imediat angajații Sectorului Poliției Frontieră Ungheni au întreprins acțiuni de verificare pe direcția localităților Petrești (MDA) – Petrești (RO).

În urma operațiunilor desfășurate au reținut pe traseul Sculeni – Ungheni un moldovean de 25 de ani care se deplasa cu o căruță dinspre zona de frontieră spre interiorul țării.

În timpul cercetărilor, polițiștii de frontieră au depistat în atelajul hipo o căprioară și un fazan. vânate ilegal. Operativ a fost sesizat Inspectoratul de Poliție Ungheni, pentru a documenta în comun ilegalitatea și în colaborare cu Procuratura r-lui Ungheni.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore, fiind cercetat penal pentru vânat ilegal.Tânărul riscă o amendă în mărime de la 550 la 850 u.c. sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Citește mai departe

Social

Fostul director al Combinatului de Vinuri „Cricova” şi conducătorul unui agent economic, reţinuţi

Publicat

pe

De către

Procuratura Anticorupţie a anunţat despre reţinerea , în dimineaţa acestei zile, a două persoane şi anume: a fostului director general al Combinatului de Vinuri “Cricova” S.A. şi a unui conducător al agentului economic, bănuiţi de abuz de serviciu şi depăşirea atribuţiilor de serviciu, acţiuni soldate cu urmări grave.

Potrivit materialelor urmăririi penale, bănuitul, împreună cu alte persoane cu drept de decizie atât din cadrul Combinatului de Vinuri “Cricova” SA, cât şi din cadrul a două firme, s-au organizat în prealabil pentru a comite infracţiuni în scopul folosirii bunurilor Combinatului de vinuri în interese personale.

În fapt, ex-directorul general, de comun cu alţi membri ai grupului criminal, acţionînd contrar dispoziţiilor legale au organizat construcţia, de către un agent economic, pe teritoriul Combinatului, a unui local de deservire a vizitatorilor „Oraşul Subteran” care pe 31 iulie 2012 a fost înregistrat în Registrul bunurilor imobile, avînd o suprafaţa totală de 1490,20 metri pătraţi.

De notat că, suprafaţa de 0,38 ha pe care se află construcţia, a făcut parte din suprafaţa totală de 83,28 ha a perimetrului minier al CV „Cricova” S.A., fapt reflectat în Actele de confirmare a perimetrului minier.

Cu toate acestea, respectiva suprafaţă a fost scoasă şi exclusă, în mod fraudulos, din perimetrul minier al Combinatului şi atribuită în folosinţă agentului economic pentru perioada anilor 2011-2016, prejudiciind Combinatul în valoarea bunului imobil deposedat, ceea ce constituie proporţii deosebit de mari.

Respectivele acţiuni ilicite, potrivit procurorilor, contravin prevederilor Legii cu privire la declararea complexului „Combinatul de Vinuri „Cricova” SA” drept obiect al patrimoniului naţional-cultural al Republicii Moldova şi ale Legii culturii, care interzic imperativ înstrăinarea proprietăţii acestei entităţi.

De asemenea, s-a mai stabilit că, la indicaţia fostului director al Cominatului, pe 9 iulie 2010, în scopul construcţiei localului „Oraşului Subteran”, Centrul de Business şi Turism SA „Cricova-Vin” i-a acordat, fără dobîndă, aceluiaşi agent economic, un împrumut de 2 120 000 lei care pînă în prezent nu au fost restituiţi.

În aceste circumstanţe se constată gestionarea frauduloasă a unui agent economic din domeniul privat al statului, fapt ce a permis construcţia atât pe teritoriul, cât şi din banii statului a unui local de agrement contrar intereselor Centrului de Business şi Turism SA „Cricova-Vin”, ce aparţine statului.

Prin aceste acţiuni, conform raportului auditului, aprobat prin Hotărîrea Curţii de Conturi din 04.07.2017, a fost stabilită prejudicierea gravă a intereselor financiare ale Centrului de Business şi Turism SA „Cricova-Vin”.

În cursul zilei de astăzi, procurorii anticorupţie au efectuat percheziţii la domiciliile fostului Director general al Combinatului de Vinuri, precum şi la sediile respectivilor agenţi economici, de unde au fost ridicate acte care probează favorizarea ilegală de către fostul director general a persoanelor afiliate acestuia, precum şi documente care ar proba modul de împărţire a veniturilor în urma acestor înţelegeri, a achiziţiilor efectuate şi a banilor în proporţii considerabile, care ar putea rezulta din infracţiune.

Pentru aceste acţiuni, legislaţia prevede închisoare de la 6 la 10 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

Citește mai departe
Advertisement Enter ad code here

Ultimele Știri

Social3 ore în urmă

Demararea controlului comun la Palanca și lansarea patrulării comune pe segmentul transnistrean

Astăzi, 19 decembrie, în punctul de trecere a frontierei Palanca a demarat controlul comun moldo-ucrainean. Această activitate comună este una...

Politică4 ore în urmă

Pavel Filip a discutat cu ambasadorii și cu partenerii de dezvoltare despre prioritățile anului 2018

Premierul Pavel Filip s-a întâlnit astăzi cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii şi Turciei acreditaţi...

Politică6 ore în urmă

“De ce a fost chemat acasă ambasadorul Moldovei de la Moscova?” Ce a răspuns Andrian Candu

Decizia Ministerului de Externe de rechemare a ambasadorului R. Moldova în Federația Rusă Andrei Neguță este o procedură normală în...

Justiție8 ore în urmă

Adriana Bețișor, câștigătoare a concursului pentru funcția de adjunct al șefului Procuraturii Anticorupție

Procurora Adriana Bețișor a fost desemnată câștigătoare a concursului pentru ocuparea funcției de adjunct al șefului Procuraturii Anticorupție. Aceasta a...

Politică9 ore în urmă

Maia Sandu despre remanierea din Guvern: Toţi aceşti oameni noi-vechi se află sub papucul lui Plahotniuc

Liderul PAS, Maia Sandu, susține că remanierea guvernamentală, anunțată de liderul PDM Vlad Plahotniuc, arată că Partidul Democrat nu are...

Politică9 ore în urmă

Igor Dodon reacționează: Voi semna demisia actualilor miniștri, însă nu voi accepta noile candidaturi

După ce liderul PDM Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi că șapte din cei 13 miniștri din Guvernul Filip vor fi...

Diverse9 ore în urmă

PD: Dodon este obligat să semneze decretele de numire ale miniștrilor propuși astăzi

Reprezentanții Partidului Democrat (PD) consideră că era previzibilă reacția președintelui Igor Dodon în ceea ce privește noile nominalizări în Guvernul...

Advertisement

Opinii