Femeia dispărută la Țipova va fi căutată și astăzi de salvatori. Misiunea a fost reluată de dimineață începând cu ora 8.00 . Pe parcursul zilei de 11 septembrie, aceasta a fost căutată de chinologi, alpiniști și polițiști, dar fără rezultat. În minsiune au participat peste 30 de salvatori.

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a luat decizia ca salvatorii în comun cu polițiștii să efectueze căutările. Peste 30 de angajați ai Serviciului Situații Excepționale sunt mobilizați să efectueze misiunea.

În echipele de căutare sunt incluși chinologi și alpiniști care vor merge în cele mai dificile locuri din apropierea localității pentru a găsi persoana pierdută. Din informațiile prealabile zona în care se presupune că femeia a dispărut este cu relief de stâncă unde poate fi necesară intervenția alpiniștilor.

Femeia de 30 de ani a dispărut în circumstanțe suspecte în timp ce se afla în excursie în satul Țîpova, raionul Rezina, în apropiere de Mănăstirea Țîpova. Aceasta era împreună cu un grup de persoane care practică yoga.

La un moment dat, una dintre persoane a descoperit că femeia care a mers să se plimbe în pădure şi nu s-a mai întors.

Femeia dispărută are o înălţime de un metru şi 65 de centimetri, faţa ovală, păr castaniu, era îmbrăcată într-o bluză de culoare roz şi în pantaloni scurţi.