Connect with us

Externe

Cinci saci, plini cu milioane de cartele telefonice, găsiţi pe o stradă din Bucureşti

Publicat

pe

Un bărbat a făcut o descoperire şocantă pe o stradă din Bucureşti. Bărbatul a găsit cinci saci plini cu câteva milioane de cartele telefonice, scrie Jurnal.ro. Totul s-a întâmplat duminică, în zona Mihail Kogălniceanu, acolo unde Florin Ionescu a observat mai mulţi tineri care păzeau sacii.

Bărbatul a povestit că i-a întrebat dacă sacii sunt plini cu bani, moment în care tinerii au luat-o la fugă. Aşa a descoperit bucureşteanul că în saci se aflau câteva milioane de cartele telefonice active, de la toate companiile telefonice care activează în România.

După acest incident, Florin Ionescu s-a dus direct la… DNA pentru a anunţa descoperirea, însă procurorii l-au îndrumat către Poliţie.

“Sunt plini cu cartele telefonice, milioane, nu una, nu trei… milioane. Eu am estimat 5 – 7 milioane cartele telefonice. Dacă le găseau la mine spuneau că le-am folosit”, a povestit Florin Ionescu.

Poliţiştii de la Secţia 3 au deschis o anchetă şi urmează să stabilească de unde provin vin sacii plini cu milioane de cartele SIM şi să îi găsească pe cei doi indivizi.

Este angajată în domeniul media încă din 1999. Timp de 14 ani, a fost reporter la Agenția de Stat Moldpres, apoi a lucrat la Flux și portalul Arena. Face parte din echipa Moldova.org din 2014.

Citește mai departe

Externe

Peste 10 milioane țigări de contrabandă, găsite într-un camion ce s-a răsturnat. Ce detaliu l-a dat de gol pe șofer

Publicat

pe

De către

Un TIR cu 14 milioane de țigări de contrabandă, camuflate în cutii de detergent, s-a răsturnat astăzi în județul Olt. TIR-ul era condus de un șofer sârb și venea din Ucraina.

În urma accidentului, polițiștii au descoperit în TIR-ul înmatriculat în Serbia milioane de țigări, notează observator.tv. Şoferul camionului este de naţionalitate sârbă şi transporta pachetele cu marfă de contrabandă din Ucraina la Craiova.

„Poliţiştii au depistat un cetăţean sârb care transporta cu un TIR ţigări de contrabandă, depozitate în cutii de detergent. Vorbim despre o cantitate foarte mare”, a spus Alexandra Dicu, reprezentant al IPJ Olt, conform sursei citate.

Cele peste 14 milioane de țigarete de contrabandă din TIR-ul răsturnat la Colonești au fost descoperite cu ajutorul unui polițist de la Rutieră, originar din Brebeni și vorbitor de limbă sârbă. El l-a auzit pe șofer vorbind la telefon cu complicii.

„Ce fac cu țigările?”, ar fi întrebat șoferul camionului, fără să știe că polițistul de lângă el, care venise pentru accidentul rutier, înțelege limba sârbă.

Mai apoi, agentul și-a alertat colegii cărora le-a spus că în cutiile de detergent se află marfă de contrabandă.

Polițistul este originar din comuna Brebeni, unde există o importantă comunitate de sârbi, care și-au păstrat limba.

Citește mai departe

Externe

Directorul Interpol a dispărut. Autoritățile franceze au deschis o anchetă

Publicat

pe

De către

Autorităţile franceze au lansat o anchetă după ce soţia directorului Interpol, Meng Hongwei, a raportat dispariţia acestuia, au indicat vineri surse din poliţie citate de AFP şi Reuters, scrie Agerpres.

Soţia lui Meng, care trăieşte la Lyon – unde se află sediul Interpol -, a decis să contacteze poliţia fiind îngrijorată că nu a mai primit veşti de la acesta de la plecarea lui în China, la finele lui septembrie, au menţionat sursele.

Meng Hongwei a fost ministru adjunct al securităţii publice în China, potrivit site-ului Interpol.

Citește mai departe

Externe

Accident tragic în regiunea Tveri: 13 morţi, în urma unei ciocniri frontale dintre un microbuz și un autobuz// VIDEO

Publicat

pe

De către

Un accident tragic a avut loc în dimineața de 5 octombrie, în jurul orei 08:00, pe traseul Tver-Rjev, Rusia. 13 persoane și-au pierdut viața, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un microbuz, scrie Gazeta.ru.

Accidentul s-a produs când un minibus a ieşit, din motive deocamdată necunoscute, de pe banda sa şi a lovit frontal un autobuz.

Potrivit sursei citate, acesta este unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în Rusia de la începutul anului curent. În microbuzul Ford se aflau 14 persoane, dintre care doar una a supraviețuit.

În autobuzul Liaz au avut de suferit două persoane- șoferul și un pasager.

Imaginile de la fața locului arată că, cel mai probabil, microbuzul se deplasa cu viteză, întrucât s-a transformat în niște mormane de fier.

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com