Connect with us

Social

Cerere în căsătorie la Târgul de Crăciun din Chișinău. Tânărul, susținut de o fanfară formată din Moși Crăciun

La „Acasă de Crăciun” se unesc destine.

Publicat

pe

La Târgul de Crăciun din Chișinău  se unesc destine. Un tânăr a decis să-și ceară de soție aleasa inimii în fața sutelor de vizitatori de la primul Târg de Crăciun în stil european la Chișinău.

Și pentru ca momentul să fie unul inedit, tânărul îndrăgostit a fost susținut de o fanfară formată din Moși Crăciuni.

Pe fundalul celebrei piese „Besame mucho” și în timp ce pe ecranul de pe scenă a apărut poza cuplului, Dumitru a adresat întrebarea tradițională: „Vrei să fii soția mea?”.

Copleșită de emoții, viitoarea mireasă i-a răspuns cu fermitate: „Da!”

Dumitru și Natalia sunt de doi ani împreună.

Bărbatul spune că a ales să-și ceară iubita de soție „Acasă de Crăciun”, pentru că și-a dorit să combine cel mai importat moment din viața lui cu atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Este angajată în domeniul media încă din 1999. Timp de 14 ani, a fost reporter la Agenția de Stat Moldpres, apoi a lucrat la Flux și portalul Arena. Face parte din echipa Moldova.org din 2014.

Social

Individul care a împușcat un bărbat într-un local din capitală intenționa să ajungă la Odessa cu pașaport rusesc

Publicat

pe

De către

Polițiștii de frontieră au anunțat că individul care a împușcat un bărbat într-un local din capitală a fost reținut la punctul de trecere Tudora. Mai mult, aceasta având domiciliul în mun. Chișinău a încercat să traverseze frontiera în baza pașaportului rusesc.

Astfel, astăzi, în jurul orei 01.00 noaptea, pentru formalitățile de control al frontierei s-a prezentat în punctul de trecere Tudora, un mijloc de transport de model Opel Zafira, având la bord trei călători.

Dintre aceștia, doi tineri de 34 și 36 de ani s-au legitimat în baza documentelor moldovenești, iar o persoană de 42 de ani în baza pașaportului eliberat de autoritățile Federației Ruse. Din declarațiile acestora, toți trei intenționau să ajungă în Odessa.

Însă conform unei orientări, parvenite din partea Inspectoratului de Poliție Ciocana, pe numele unuia dintre cei prezenți în punctul de trecere, și anume cel identificat ca cetățean rus, era informația precum că ar fi implicat într-un incident în urma căruia a avut de pătimit un bărbat de 40 ani, domiciliat în capitală, fiind transportat la spital cu plagă de armă în regiunea capului.

Operativ a fost sesizat organul de poliție si după competență transmis cazul spre cercetare, inclusiv cei trei călători.

Reamintim că un bărbat de 40 ani din Chișinău a fost transportat aseară la spital cu plagă în regiunea capului, după ce a fost împușcat într-un local din sectorul Ciocana. Poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict iscat cu trei persoane necunoscute, în direcţia bărbatului a fost efectuată o împuşcătură dintr-un pistol de model necunoscut.

Imediat după incident cei trei agresori au fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută.

Citește mai departe

Social

36 de cupluri din Chişinău şi-au sărbătorit nunta de aur sau de diamant

Publicat

pe

De către

Primăria municipiului Chişinău a organizat astăzi, 29 decembrie, celebrarea nunţilor de aur sau de diamant pentru 36 de cupluri din capitală.

În luna decembrie, în oraşul Chişinău, 32 de familii îşi sărbătoresc 50 de ani de la celebrarea căsătoriei, iar alte 4 cupluri au ajuns la 60 de ani de la formarea familiei.

Din partea administraţiei publice locale a municipiului Chişinău, familiile care sărbătoresc jubileul de la celebrarea căsătoriei au primit câte o mie de lei.

Primăria municipiului Chişinău, de comun cu Oficiul Stării Civile organizează celebrarea nunţilor de aur începând cu anul 1997.

În cei 20 de ani, peste 5000 de cupluri au sărbătorit acest frumos jubileu.

Citește mai departe

Social

Un individ a împușcat un bărbat într-un local din capitală, iar apoi a încercat să fugă din țară. Pistolarul, reținut la Tudora// VIDEO

Aseară în jurul orei 21.00, dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a fost informat de către Spitalul de urgenţă despre un incident, în urma căruia a avut de pătimit un bărbat care a fost transportat la spital cu plagă de armă în regiunea capului.

Publicat

pe

De către

Un bărbat de 40 ani din Chișinău a fost transportat aseară la spital cu plagă în regiunea capului, după ce a fost împușcat într-un local din sectorul Ciocana. Poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict iscat cu trei persoane necunoscute, în direcţia bărbatului a fost efectuată o împuşcătură dintr-un pistol de model necunoscut.

Imediat după incident cei trei agresori au fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută.

În acest context au fost mobilizate toate echipajele mobile din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, precum şi angajaţi ai Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger”.

Concomitent, serviciile de investigaţii din cadrul Poliţiei Chişinău au obţinut informaţii despre intenţia pistolarului să părăsească teritoriul ţării.

În urma colaborării eficiente cu angajaţii Departamentului Poliţiei de Frontieră a MAI, individul a fost reţinut la punctul de trecere Tudora, raionul Ştefan-Vodă.

El s-a dovedit a fi în vârstă de 42 ani, domiciliat în capitală, fiind reţinut pe un termen de  72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Ulterior  poliţiştii au depistat pistolul păstrat legal, acesta fiind găsit în automobilul unui cunoscut, cu care ar fi  venit la punctul vamal.

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, fiind reţinut şi el pe un termen de 72 ore, pentru favorizarea infracţiuniil.

Bărbatul care ar fi efectuat împuşcătura este cercetat penal pentru tentativă de omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Citește mai departe
Advertisement Enter ad code here

Ultimele Știri

Social31 de minute în urmă

Individul care a împușcat un bărbat într-un local din capitală intenționa să ajungă la Odessa cu pașaport rusesc

Polițiștii de frontieră au anunțat că individul care a împușcat un bărbat într-un local din capitală a fost reținut la...

Social1 oră în urmă

36 de cupluri din Chişinău şi-au sărbătorit nunta de aur sau de diamant

Primăria municipiului Chişinău a organizat astăzi, 29 decembrie, celebrarea nunţilor de aur sau de diamant pentru 36 de cupluri din...

Externe1 oră în urmă

Alertă la Moscova: Un autobuz a intrat în plin într-un grup de pietoni. Trei oameni au fost răniţi// VIDEO

Incidentul are loc la câteva zile după ce patru oameni şi-au pierdut viaţa în cadrul unui accident similar.

Economie2 ore în urmă

O nouă zonă de control vamal, inaugurată la Otaci pentru fluidizarea traficului transfrontalier

Serviciul Vamal elimină aglomerările de autocamioane în postul vamal de frontieră ”Otaci” prin instituirea unei noi zone de control vamal...

Politică2 ore în urmă

Igor Dodon a semnat decretul privind numirea Rodicăi Antoci în funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate

Președintele Igor Dodon a semnat astăzi decretul privind numirea Rodicăi Antoci în funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate....

Social3 ore în urmă

Un individ a împușcat un bărbat într-un local din capitală, iar apoi a încercat să fugă din țară. Pistolarul, reținut la Tudora// VIDEO

Aseară în jurul orei 21.00, dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a fost informat de către Spitalul de urgenţă...

Social3 ore în urmă

Cerere în căsătorie la Târgul de Crăciun din Chișinău. Tânărul, susținut de o fanfară formată din Moși Crăciun

La „Acasă de Crăciun” se unesc destine.

Advertisement

Opinii