Un bărbat din Serbia a supraviețuit ca prin minune timp de două zile, într-o fântână, în care căzuse. Asta în condițiile în care temperaturile în zonă au scăzut la minus 20 de grade Celsius, notează BBC News.

Jezdimir Milici a plecat vineri de acasă, din satul Smoljinac pentru a face cumpărături pentru Crăciunul pe rit vechi. După câteva ore, rudele sale s-au speriat și au alertat poliția. Cu toate acestea, Jezdimir a fost găsit după 52 de ore de un vecin.

Acesta a povestit că a văzut o sacoşă în care era o sticlă de vin, câteva sticle de bere şi nişte mălai, lângă puţ, într-o zonă împădurită de lângă sat.

“Mi-am amintit că se vorbea în sat că a dispărut o persoană pe nume Jezdimir. Apoi am auzit nişte ţipete şi m-am uitat în puţ şi am văzut, pe fund, pe cineva stând cu mâinile şi picioarele la piept”, a spus Goran Markovici.

Echipajele de intervenţie în situaţii de urgenţă l-au salvat pe Milici, care a fost dus de urgenţă la spital. Bărbatul suferea de hipotermie şi are câteva răni în urma căzăturii, însă este în afara oricărui pericol.

Vecinii cred că sârbul a căzut în puţul adânc de cinci metri pentru că nu vedea