Connect with us

Auto

Astăzi e marcată Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere

Publicat

pe

În contextul Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere, marcată astăzi, 15 noiembrie, Inspectoratul Național de Patrulare și Automobil Club din Moldova au organizat o serie de acțiuni dedicate acestei zile.

Astfel, a fost desfășurat un marș consacrat Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere. Un convoi de mașini accidentate au efectuat un traseu demonstrativ cu punctul de pornire: prima coloană – sectorul Botanica ajungând în Buiucani, a doua coloană – sectorul Ciocana până la Botanica.

La evenimente au participat Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Ministerul Sănătății, Ministerul Educației, Uniunea Conducătorilor Auto, Grupul Bikerii Moldovei și circa 200 de elevi de la liceele “Gloria” și “Spiru Haret” din capitală, care au desfășurat un flash-mob.

Scopul acestor evenimente este de a comemora pe toți cei ce au trecut în neființă din cauza accidentelor rutiere și a transmite condoleanțe familiilor acestora. În acelaăi timp, evenimentul e direcționat spre atenționarea societății privind consecințele tragice ale accidentelor rutiere. Viteza excesivă, neutilizarea centurii de siguranță, conducerea în stare de ebrietate, precum și alte cauze favorizează producerea acestor tragedii.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment de reculegere în memoria victimelor accidentelor rutiere cu lansarea spre cer a baloanelor de doliu.

De la începutul anului, pe teritoriul țării au fost înregistrate 2076 de accidente, în urma cărora 241 de persoane au decedat, iar alte 2522 au fost traumatizate.

Citește mai departe

Auto

VIDEO/ Momentul când mașina în care se afla Igor Dodon este lovită

Publicat

pe

Vlad Batrîncea, deputat PSRM, a publicat înregistrarea video în care ambele mașini din coloana oficială a președintelui sunt lovite de camionetă.

Сволочи! Это не случайность, а прямой удар в автомобиль. Это попытка убийства!

Geplaatst door Vlad Batrîncea op Zondag 9 september 2018

Mașina în care se afla președintele Igor Dodon s-a tamponat cu o camionetă a unei fabrici de carne. În urma impactului, președintele a ajuns la spital. Starea acestuia este satisfăcătoare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. Detalii, AICI.

Citește mai departe

Auto

Igor Dodon, implicat într-un accident. Președintele, la spital

Publicat

pe

Mașina în care se afla președintele Igor Dodon s-a tamponat cu o camionetă a unei fabrici de carne. În urma impactului, președintele a ajuns la spital. Starea acestuia este satisfăcătoare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi, scrie  unimedia.info.

Potrivit poliției, două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate în accident. Două persoane au ajuns la spital. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Coloana oficială fost implicată într-un accident rutier pe traseul Strășeni – Călărași, poliția se află la fața locului.

Mașina președintelui

Geplaatst door Ion Balan op Zondag 9 september 2018

Citește mai departe

Auto

Un taxi a luat foc în această noapte / Video

Publicat

pe

În această noapte, în sectorul Buiucani al Capitalei a luat foc un taxi. Potrivit martorului care a filmat, accidentul a avut loc aproximativ la ora 3:30.

Geplaatst door Vitali Munteanu op Vrijdag 7 september 2018

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu. „La ora 3:23 a fost apelat la serviciul 112. La fața locului a fost îndreptată o autospecială de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că un autoturism este cuprins total de flăcări. Aceștia au reușit lichidarea incendiului către ora 3:53. În urma arderii, nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.”

Incendiul a avut loc pe strada Ion Creangă din Chișinău.

Accident in sectorul Buiucani!!! 08/09/2018 la ora 03:30

Geplaatst door Vitali Munteanu op Vrijdag 7 september 2018

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com