Connect with us

Diverse

Ana Guțu, dezămăgită de atitudinea Maiei Sandu față de Unire

Publicat

pe

Președintele partidului unionist „Dreapta”, Ana Guțu, se arată dezamăgită de declarațiile Maiei Sandu, care consideră nerealistă unirea Moldovei cu România. Aceasta susține că poziția liderului Partidului Acțiune și Solidaritate deschide ochii unioniștilor care i-au dat votul la alegerile prezidențiale.

„Maia Sandu, de ce trebuie să întrebăm UE ” se poate ori nu se poate” să facem Unirea? Cel puțin, după această intervenție la congresul PAS, unioniștii, care v-au votat, în sfârșit vor avea o claritate referitor la atitudinea prezidențiabilei Maia Sandu vis-a-vis de problematica Unirii RM cu România. Unioniști, cei care ați votat-o pe Maia Sandu, ieșiți de sub mese și din tufari! PUNct”, a scris lidera partidului „Dreapta”, Ana Guțu, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că la recentul congres al PAS, Maia Sandu a declarat că unirea este imposibilă pentru că acest lucru nu ar fi fost permis de Uniunea Europeană.

Citește mai departe
Advertisement

Diverse

MAEIE: Cetățeni moldoveni nu au avut de suferit în accidentul feroviar din Spania

Publicat

pe

De către

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a autosesizat privind accidentul feroviar din apropierea orașului Madrid, Spania, relatează Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Potrivit informațiilor comunicate Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Spaniei de către autoritățile spaniole, în urma accidentului nu au avut de suferit cetățeni moldoveni.

Informații de contact:
Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei: +34 664 598 545.

În același timp, în urma accidentului au fost răniți nouă cetățeni ai României. Dintre aceştia unul singur a fost spitalizat, restul având leziuni minore, potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE) al statului vecin.

Citește mai departe

Auto

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în centrul Capitalei

Publicat

pe

De către

O mașină de model Mercedes a luat foc pe strada 31 august 1989, din Chișinău. Pompierii sunt deja la fața locului. Potrivit Agora.md, deocamdată nu se cunoaște dacă incendiul a provocat victime.

Sursa video: Agora.md / Smotra.md

Citește mai departe

Diverse

Moș Crăciun face cumpărăturile online! 10 idei de cadouri de la producătorii autohtoni

Publicat

pe

De către

Atmosfera sărbătorilor de iarnă este de-a dreptul fantastică, dar nimic nu se compară cu magia cadourilor ce așteaptă sub pomul de Crăciun!

Știind cât de chinuitor poate fi procesul de identificare a cadoului perfect, mai ales când este vorba de o persoană mai specială, am pregătit pentru voi o listă de idei care te vor inspira.

Pe lângă faptul că vin de la producători locali, sunt utile și creative, aceste cadouri pot fi cumpărate online, ceea ce vă salvează de la cozile interminabile din magazine!

Pentru prietenele stilate care apreciază tradiția

Echipa online magazinului kuki.md au reușit să creeze articole care îmbină pasiune rafinament și elemente etnice, ceea ce arată deosebit de valoros nu doar ca imagine, dar și ca sens.

Pentru prietenul cu telefonul „veșnic descărcat”

Magicplus.md vă oferă o gamă vastă de soluții simple și moderne, unul dintre care este Powerbank SmartCard+, un cadou perfect pentru cei care sunt mereu în mișcare, acesta are grijă să aveți întotdeauna bateriile full.

Pentru cei care pun accent pe calitate și design

Jurnalele Stivy sunt un cadou perfect pentru cei apreciază calitatea și eleganța în produse. De altfel, pe coperta din piele naturală, puteți grava numele viitorului proprietar.

Pentru cei cărora le plac lucrurile personalizate

Mergând pe acceeași undă, vă facem cunoștință cu cei, care materializează ideile. La You Print poți decora într-un mod original  orice tip de produs personalizabil și beneficia de orice tip de serviciu tipografic.

Pentru copiii care merită să fie răsfățați

Pernuțele, plăpumioarele, jucăriile crează confort în orice încăpere. La Dor Mimi Creative veți găsi o gamă largă și deosebită de pufoșenii ideale pentru a fi dăruite celor ce le este dor de copilărie.

Pentru cei care caută frumosul în lucruri mărunte

Odată ce descoperi Eclair – Tea, Decor & Lifestyle Shop, un loc plin de povești și vise, începi să-i cerșești inspirație. Față de lumânările Yankee, cu arome seducătoare de iarnă și sărbătoare, nimeni nu va rămâne indiferent.

Pentru domnii plictisiți de clasicul banal

Papioanele NAVI Bow Ties sunt cadoul perfect pentru cei cărora le place să fie trendy, niște accesorii simple și atractive capabile să capteze atenție și să trezească interes.

Producătorii noștri lucrează cu grijă și dedicație, pentru ca produsele livrate de ei să fie speciale și unice. Datorită lor, pregătirea cadourilor pentru cei dragi  a devenit ușor și accesibil. Fără a pierde din calitate, aveți parte de prezentarea detaliată a produsului, însoțită de o consultanță rapidă și eficientă, pe site sau pe pagina de Facebook a magazinului.

Primiți și oferiți daruri nu doar de sărbători, căci ele sunt doar un pretext.
Adevăratele sărbători apar în sufletul nostru, fiind generate de emoții și oameni dragi.

Citește mai departe
Advertisement Enter ad code here

Ultimele Știri

Externe3 minute în urmă

Ministrul Justiţiei din Polonia cere abrogarea legii privind prescrierea crimelor comunismului

Zbigniew Ziobro, ministrul Justiţiei şi procuror-general al Poloniei, a cerut Curţii Constituţionale de la Varşovia să abroge legea privind prescrierea...

Important35 de minute în urmă

Autorităţile vor lansa un nou tip de acte în februarie 2018

Începând cu februarie 2018, cetățenii Republicii Moldova vor putea achiziționa pașapoarte de tip nou. Anunțul a fost făcut de directorul...

Politică1 oră în urmă

Ambasadorul Delegației UE în RM: „Este important ca aplicarea legii să nu pună obstacole suplimentare și nenecesare pluralismului media”

Adoptarea cât mai rapidă a unui nou Cod al Audiovizualului, care să corespundă prevederilor europene în materie, în principal Directivei...

Externe1 oră în urmă

Coreea de Nord a calificat noile sancțiuni impuse de ONU drept „un act de război”

Coreea de Nord a calificat duminică drept “un act de război” noile sancţiuni votate vineri de Consiliul de Securitate al...

Reportaje1 oră în urmă

Îmi doresc copiii mei să vadă și-atât

Anatolie și Diana stau întinși pe o canapea, gânguresc. Se rostogolesc de pe o parte pe alta. Diana a învățat...

Diverse4 ore în urmă

MAEIE: Cetățeni moldoveni nu au avut de suferit în accidentul feroviar din Spania

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a autosesizat privind accidentul feroviar din apropierea orașului Madrid, Spania, relatează Serviciul diplomație publică,...

Cultură5 ore în urmă

La Balul Brazilor de Crăciun au fost adunați 41,6 mii de lei

De la sute până la mii de lei au fost oferiți pentru cei mai frumoși brazi licitați la Balul Brazilor...

Advertisement

Opinii