Connect with us

Auto

Amendă de 1000 euro pentru compania care repară drumul Hâncești-Lăpușna

Publicat

pe

Compania azeră Evrascon, contractată pentru a repara drumul de pe traseul Hânceşti-Lăpuşna, va plăti o amendă în valoare de o mie de euro pe zi pentru mai multe nereguli ce ţin de managementul traficului şi nereguli legate de suprafaţa de rulare, care nu asigură traficul rutier în condiţii de siguranţă.

Decizia a fost luată după ce conducerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor şi cei de la Administrația de Stat a Drumurilor au mers în inspecție pe traseul R33 Hâncești – Lăpușna. Viceministrul Transporturilor, Vitalie Rapcea, a inspectat şantierul şi a menţionat necesitatea umezirii porţiunilor de drum pe care circulaţia are loc pe suprafeţe pietruite pentru a asigura siguranţa traficului rutier. Acesta a mai subliniat că va reveni pe şantier pentru a se convinge personal de măsurile întreprinse şi de accelerarea procesului de executare a lucrărilor.

Agentului economic i s-au oferit șapte zile la dispoziție pentru remedierea situaţiei. Totodată, compania a fost penalizată cu 1000 de euro pe zi pentru încălcările depistate.

Auto

VIDEO/ Momentul când mașina în care se afla Igor Dodon este lovită

Publicat

pe

Vlad Batrîncea, deputat PSRM, a publicat înregistrarea video în care ambele mașini din coloana oficială a președintelui sunt lovite de camionetă.

Сволочи! Это не случайность, а прямой удар в автомобиль. Это попытка убийства!

Geplaatst door Vlad Batrîncea op Zondag 9 september 2018

Mașina în care se afla președintele Igor Dodon s-a tamponat cu o camionetă a unei fabrici de carne. În urma impactului, președintele a ajuns la spital. Starea acestuia este satisfăcătoare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. Detalii, AICI.

Citește mai departe

Auto

Igor Dodon, implicat într-un accident. Președintele, la spital

Publicat

pe

Mașina în care se afla președintele Igor Dodon s-a tamponat cu o camionetă a unei fabrici de carne. În urma impactului, președintele a ajuns la spital. Starea acestuia este satisfăcătoare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi, scrie  unimedia.info.

Potrivit poliției, două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate în accident. Două persoane au ajuns la spital. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Coloana oficială fost implicată într-un accident rutier pe traseul Strășeni – Călărași, poliția se află la fața locului.

Mașina președintelui

Geplaatst door Ion Balan op Zondag 9 september 2018

Citește mai departe

Auto

Un taxi a luat foc în această noapte / Video

Publicat

pe

În această noapte, în sectorul Buiucani al Capitalei a luat foc un taxi. Potrivit martorului care a filmat, accidentul a avut loc aproximativ la ora 3:30.

Geplaatst door Vitali Munteanu op Vrijdag 7 september 2018

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu. „La ora 3:23 a fost apelat la serviciul 112. La fața locului a fost îndreptată o autospecială de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că un autoturism este cuprins total de flăcări. Aceștia au reușit lichidarea incendiului către ora 3:53. În urma arderii, nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.”

Incendiul a avut loc pe strada Ion Creangă din Chișinău.

Accident in sectorul Buiucani!!! 08/09/2018 la ora 03:30

Geplaatst door Vitali Munteanu op Vrijdag 7 september 2018

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com