Connect with us

Publicat

pe

Un accident tragic a avut loc în dimineața de 5 octombrie, în jurul orei 08:00, pe traseul Tver-Rjev, Rusia. 13 persoane și-au pierdut viața, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un microbuz, scrie Gazeta.ru.

Accidentul s-a produs când un minibus a ieşit, din motive deocamdată necunoscute, de pe banda sa şi a lovit frontal un autobuz.

Potrivit sursei citate, acesta este unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în Rusia de la începutul anului curent. În microbuzul Ford se aflau 14 persoane, dintre care doar una a supraviețuit.

În autobuzul Liaz au avut de suferit două persoane- șoferul și un pasager.

Imaginile de la fața locului arată că, cel mai probabil, microbuzul se deplasa cu viteză, întrucât s-a transformat în niște mormane de fier.

Este angajată în domeniul media încă din 1999. Timp de 14 ani, a fost reporter la Agenția de Stat Moldpres, apoi a lucrat la Flux și portalul Arena. Face parte din echipa Moldova.org din 2014.

Citește mai departe

Externe

Bărbat eliberat dintr-o magazie fără ferestre, unde a fost sechestrat timp de 40 de ani

Publicat

pe

De către

Un bărbat a fost eliberat dintr-o magazie de câțiva metri, unde se crede că a fost sechestrat timp de 40 de ani. Acesta a fost găsit într-o magazie dintr-un cartier rezidențial de lângă Carlisle, Cumbria, Marea Britanie, în urma unui raid al poliției desfășurat în această săptămână.

Anchetatorii din Marea Britanie au indicii că bărbatul a fost închis în camera minusculă, fără ferestre, pe când avea doar 18 ani, în 1978. Când a fost descoperit, era speriat și extrem de surprins să fie eliberat, relatează Metro.

În camera în care a fost ținut captiv, au fost găsite o saltea murdară, un scaun, un televizor, o bucată de mochetă veche și un calorifer electric nefuncțional.

Martin Plimmer, anchetator, a declarat: “Informația care ne-a fost dată este aceea că a fost ținut în magazie timp de 40 de ani. Când l-am găsit, era speriat și foarte confuz. Nu au fost găsite alte haine decât cele cu care îmbrăcat. A fost găsit în niște condiții în care nicio ființă umană nu ar trebui să trăiască.”

Sursa: Stirileprotv.ro

Citește mai departe

Externe

Doi tineri au descoperit o comoară îngropată la o adâncime de 30 centimetri. Ce au făcut cu sutele de monede din argint

Publicat

pe

De către

Doi tineri din oraşul bihorean Aleşd au descoperit întâmplător 379 monede de argint din epoca romană.

Cei doi, pasionați de istorie și legende, posesori autorizați a unor detectoare de metale, căutau urme din cele două războaie mondiale pe meleaguri bihorene, dar au descoperit urme istorice de aproximativ 2.000 de ani.

Comoara a fost găsită în cursul zilei de marți, în pădurea de lângă Aleşd.

La o adâncime de circa 30.cm. detectorul a reacționat, iar tinerii s-au aflat în posesia unui tezaur alcătuit din 379 monede de argint din epoca romană.

„A fost o mare surpriză şi când am săpat şi am văzut ce era acolo, nu-mi venea să cred”, a spus unul din tineri, potrivit alesdonline.ro.

Tinerii au anunţat autorităţile locale care au predat tezaurul Muzeului Ţării Crișurilor. Conform legilor în vigoare, cei doi tineri vor fi recompensați. Tezaurul va deveni exponat în cadrul Muzeului Țării Crișurilor.

Citește mai departe

Externe

Alertă la reședința din SUA a lui Fethullah Gulen. Un bărbat înarmat a pătruns în locuință

Publicat

pe

De către

Un bărbat neidentificat a pătruns în reşedinţa predicatorului turc aflat în exil în SUA, Fethullah Gulen, conform poliţiei, scrie NBC News citat de News.ro.

Un bărbat alb îmbrăcat în totalitate în negru ar fi intrat în reşedinţa lui Gulen din oraşul Saylosrburg, Pennsylvania, conform unui raport al poliţiei.

Bărbatul ar fi fost înarmat, conform unui purtător de cuvânt al lui Gulen.

Poliţia a fost chemată iar membrii echipajelor de securitate au tras un foc de avertisment, moment în care bărbatul a fugit, au informat autorităţile.

Poliţiştii nu au reuşit să îl mai găsească pe bărbat.

Gulen este acuzat de preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, că a orchestrat tentativa de lovitură de stat din 2016.

Turcia a cerut Statelor Unite să îl extrădeze pe Gulen, însă Washingtonul a refuzat, mai scrie sursa citată.

Citește mai departe
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com